Tgrt Haber

Premier Lig maçında yürekler ağza geldi! Bir anda yere yığıldı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 19:59 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 20:57
Premier Lig maçında yürekler ağza geldi! Bir anda yere yığıldı

Son dakika haberi: İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Bournemouth ile Luton Town karşı karşıya geldi. Maç 1-1 eşitlikle devam erken korku dolu anlar yaşandı. Luton Town kaptanı Tom Lockyer'in aniden yere yığılmasıyla maç durduruldu. Kalp krizi geçiren Lockyer, sağlık ekiplerinin 10 dakikalık müdahalesinin ardından sedye ile saha dışına alındı. Yıldız futbolcunun bilincinin açık olduğu açıklanırken karşılaşma da ertelendi.

İngiltere Premier Lig​'de oynanan Bournemouth-Luton Town maçında yürekler ağızlara geldi.

Müsabaka 1-1 devam ederken Luton Town kaptanı Tom Lockyer bir anda yere yığıldı. Maç bir süre durduruldu ve iki takım oyuncuları soyunma odasına gitti.

10 DAKİKALIK MÜDAHALE

Sağlık ekiplerinin oyuncuya yaklaşık 10 dakikalık müdahalesi sonrasında 29 yaşındaki oyuncu sedyeyle saha dışına çıkarıldı.

BİLİNCİ AÇIK

Bournemouth​ kulüp doktoru, Tom Lockyer'in bilincinin açık olduğunu duyuruken oyuncunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

MAÇ ERTELENDİ

Yaşanan talihsiz olay sonrası Bournemouth-Luton Town karşılaşması ertelendi.

HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA

Luton Town, Tom Lockyer'in Bournemouth maçı esnasında kalp krizi​ geçirdiğini ve şu anda hastanede gözetim altında tutulduğunu açıkladı.

Premier Lig maçında yürekler ağza geldi! Bir anda yere yığıldı

KALP AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Tom Lockyer, takımının geçen sezon mayıs ayında Coventry City ile oynadığı Premier Lig'e yükselme play-off finali maçında da yere yığılarak hastaneye kaldırılmıştı. Kalp ameliyatı geçiren savunma oyuncusu, sağlık durumunun düzelmesi gerekçesiyle haziran ayında futbola dönüş yapmıştı.

Lockyer, ligde bu sezon 14 maçta 1 gole imza attı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...