Tgrt Haber

Galatasaray PSG'ye dadandı: İcardi yanında 2 yıldızla geliyor

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
06 Temmuz 2023 09:40 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 09:45
Galatasaray PSG'ye dadandı: İcardi yanında 2 yıldızla geliyor

Paris Saint Germain'den Mauro Icardi ve Leandro Parades'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'a Fransız ekibinden sürpriz bir transfer önerisi geldi.

Yeni sezonda Süper Lig​, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray, forvet, orta saha ve sol bek transferi için gaza bastı.

Forvete Mauro Icardi​'yi yeniden monte etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, Arjantinli oyuncunun PSG'den takım arkadaşı olan Parades için de nabız yokluyor. PSG ile transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray'a sol bek mevkisi için ise sürpriz bir öneri geldi.

CİMBOM'A SÜRPRİZ TEKLİF

Fransız Foot Mercato'nun haberine göre PSG, Icardi ve Parades'in yanında kadroda düşünülmeyen bir başka oyuncu Juan Bernat'ı Galatasaray'a önerdi.

Galatasaray PSG'ye dadandı: İcardi yanında 2 yıldızla geliyor

YÖNETİM SICAK BAKIYOR

Haber detayında sol bek arayışında olan Galatasaray'ın Juan Bernat transferine sıcak baktığı kaydedildi. PSG'nin 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki İspanyol sol bekin maaşından kurtulmak istediği belirtildi.

İSTİKRARLI SEZON GEÇİRDİ

2022-23 sezonunda Fransız devi ile toplam 36 maça çıkan Juan Bernat 2 gol, 5 asistlik istatistlik katkı sağladı. PSG deneyimli sol beki 2018-19 sezonu başında Bayern Münih'ten 5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Valencia alt yapısından yetişen İspanyol sol bekin mevcut piyasa değeri 10 milyon Euro.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...