Tgrt Haber

Rachid Ghezzal'a kötü haber: Oğlu ile kayınvalidesi trafik kazası geçirdi

16 Ağustos 2023 16:58 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 17:06
Rachid Ghezzal'a kötü haber: Oğlu ile kayınvalidesi trafik kazası geçirdi

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesi Fransa'da trafik kazası geçirdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Rachid Ghezzal'ın Fransa'ya gittiği ifade edildi.

Beşiktaş​ forması giyen Rachid Ghezzal​'ın oğlu ile kayınvalidesi Fransa​'da trafik kazası​ geçirdi. Beşiktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolcusuna geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ghezzal'ın oğlu ve kayınvalidesinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1691809007558648236

Beşiktaş Ghezzal'ın Fransa'ya gittiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın oğlu ile kayınvalidesinin Fransa’da trafik kazası geçirdiklerini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ghezzal, hayati tehlikeleri bulunmayan oğlu ile kayınvalidesinin tedavi süreçlerini takip etmek üzere Fransa’ya gitmiştir. Rachid Ghezzal’ın oğlu ile kayınvalidesine acil şifalar diler, Ghezzal ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." ifadelerini kullandı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...