Tgrt Haber

Rakibini ısırmıştı: Fofana’nın cezası belli oldu

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2023 17:58 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 18:02
Rakibini ısırmıştı: Fofana’nın cezası belli oldu

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında oynanan Kocaelispor-Altay karşılaşmasında Ceyhun Gülselam’ın kolunu ısıran Ibrahima Fofana’nın cezası belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) çıkan karara göre Gineli futbolcu; 3 maç men ve 11 bin 700 TL para cezası aldı.

Trendyol 1. Lig’in 3. haftası, ilginç bir görüntüye sahne oldu. Kocaelispor’un sahasında Altay’ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın 73. dakikasında Ibrahima Fofana, duran top savunması sırasında omzu yüzüne çarpan Ceyhun Gülselam’ın omzunu ısırdı. PFDK'nın 3. haftaya ilişkin değerlendirmelerinin sonuçlanmasının ardından Gineli futbolcu, 3 maç men ve 11 bin 700 TL para cezası aldı.

VAR İNCELEMESİ KIRMIZI KART GETİRDİ

Yapılan VAR kontrolünün ardından maçın hakemi Oğuzhan Aksu, 21 yaşındaki futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Yeşil-siyahlı ekip, Fofana’yı yaz transfer döneminde İsveç ekibi Hammarby’den kiralamıştı.

73'TE 10 KİŞİ KALAN KOCAELİSPOR​ 3 PUANI ALDI

Öte yandan Gineli futbolcunun hareketinin damga vurduğu maçta Kocaelispor; 33’te Douglas Tanque, 38’de Cem Ekinci ve 83’te Emir Ortakaya’nın golleriyle Altay’ı sahasında 3-2 yendi. İzmir ekibinin golleri ise 85’te Zeki Yıldırım’dan ve 90+9’da penaltı vuruşunu ağlarla buluşturan Marco Paixao’dan geldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...