Tgrt Haber

Real Madrid'de Arda Güler sevinci! Sevilla maçıyla dönüyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2023 16:55 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 17:03
Real Madrid'de Arda Güler sevinci! Sevilla maçıyla dönüyor

Fenerbahçe'den transfer olduğu İspanyol devi Real Madrid'de sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan milli futbolcu Arda Güler, bugün yapılan antrenmanın bir bölümünde takımla beraber çalıştı. Genç yıldızın Sevilla maçında kadroda olması bekleniyor. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den, Real Madrid’e transfer olan ancak ABD kampında diz sakatlığı geçirip ameliyat edilen, sonrasında ise sol arka adelesinden sakatlanan Arda Güler​'den iyi haber geldi.

18 yaşındaki futbolcu, eflatun-beyazlıların bugünkü antrenmanın bir kısmında takımla beraber çalıştı.

Arda, antrenmanda çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Milli futbolcunun aranın ardından kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

SEVILLA MAÇI KADROSUNA ALINABİLİR

Son yaşadığı sakatlığı da atlatan ve geçtiğimiz hafta saha çalışmalarına başlayan genç futbolcu, bugün itibariyle takımla çalışmalara başladı. Arda Güler'in milli arada tamamen hazır hale gelmesi bekleniyor.

Arda Güler'in milli ara sonrası 21 Ekim'de oynanacak Sevilla maçının kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Genç futbolcu, sakatlığının son durumuna ve mücadelenin gidişatına göre teknik direktör Carlo Antelotti tarafından şans verilerek Real Madrid kariyerindeki ilk maçına çıkma şansı yakalayabilir.

Kaynak: TGRT Haber | İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...