Tgrt Haber

Rıdvan Yılmaz sürprizi: Geri dönüyor!

24 May 2023 21:07 - Güncelleme : 24 May 2023 21:22
Rıdvan Yılmaz sürprizi: Geri dönüyor!

Spor Toto Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek için yeniden harekete geçti.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray​, transfer çalışmalarına devam ederken yabancı kuralarının bir sezon daha devam etme kararının ardından yerli oyunculara yönelmeye başladı.

Devre arasında Rangers​'dan transfer edilmek istenen eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz​ için sezon sonunda tekrardan hamle yapılacak.

İskoçya'da istediğini bulamayan Rıdvan Yılmaz'ın Süper Lig'e dönmesi bekleniyor.

GALATASARAY BONSERVİSİYLE TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Milliyet'te yer alan habere göre, Sezon başında Beşiktaş​'tan ayrılan ve İskoçya ekibi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, sakatlıklar nedeniyle bir türlü form tutturamadı. Hayal kırıklığı yaşayan 22 yaşındaki Rıdvan Yılmaz'ı Galatasaray, bonservisiyle birlikte transfer etmeyi planlıyor.

Süper Lig'de Beşiktaş forması giyerken gösterdiği perfermans ile milli takıma kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, Rangers formasıyla İskoçya Ligi'nin yolunu tutmuştu.

OKAN BURUK​ BEĞENİYOR

Rıdvan Yılmaz, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un beğendiği isimler arasında yer alıyor. Genç futbolcuyu yeniden A Milli Takım'a kazandırmak isteyen Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki günlerde hem oyuncuyla hem de kulübüyle masaya oturacak.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Rıdvan Yılmaz'ın performansından memnun kalmayan Rangers tarafı, genç oyuncu ile yolları ayırma planları yapmaya başlarken 4 milyon Euro ödenen bonservis bedelinde de zarar etmek istemiyorlar.

Cimbom, gelecek sezon sol bekini tamamen yerliden yana kullanmak adına Rangers'a bonservis bedeli ödemeyi göze aldı. Sarı-Kırmızılı ekip 1-2 milyon Euro bandında bu işi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz'ı da kadrosuna katarak sol tarafta Kazımcan Karataş ile rekabet oluşturmak ve yabancı sayısında da elini rahatlatmak istiyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...