Tgrt Haber

Rıza Çalımbay, Milli Takım açıklaması: Teklif aldı mı?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
18 Eylül 2023 17:05 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 17:14
Rıza Çalımbay, Milli Takım açıklaması: Teklif aldı mı?

Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımın başına geçmeyen teknik direktör Rıza Çalımbay, Stefan Kuntz sonrası A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceğine dair iddialara ortaya atılmıştı. Tecrübeli hoca bu iddialara cevap verdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor​'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşamayan ve boşta olan Riza Çalımbay​, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

SERVET ÇETİN​ SÖZLERİ

Kendisinden sonra Sivasspor'un başına geçen Servet Çetin hakkında konuşan Rıza Çalımbay,  ''Servet Çetin 7-8 sene benle beraberdi. Kadronun yüzde 60’ı benim dönemimde Servet iyi şeyler yapacak.'' dedi.

MİLLİ TAKIM​ İDDİALARINA CEVAP

Milli takımdan teklif alıp almadığıyla ilgili soruya cevap veren Çalımbay, ''Milli Takım için adımın geçmesi çok gurur verici. Herkes Milli Takım da çalışmak ister. Şu an karar Federasyonda. Ben hiç kimse işe görüşmedim. Benim öyle bir görüşmem olmadı.'' ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMA YERLİ İSİM GELMELİ"

Milli takım için yerli teknik adamın daha iyi olacağını düşünen tecrübeli hoca, ''Kuntz ile ilgili yorum yapamam ve zaten hiç o işlere girmedim. Yerli teknik direktör konusu yönetimin bileceği iş. Ama yerli teknik direktör daha iyi olabilir'' dedi.

BEŞİKTAŞ​ YORUMU

Süper Lig devi Beşiktaş'ın kadrosunu da değerlendiren Çalımbay, ''Beşiktaş’ın tek hedefi şampiyonluk. Kadrosu da gayet iyi'' yorumunu yaptı.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...