Tgrt Haber

Romain Saiss'ten zehir zemberek sözler: Şenol Güneş'i topa tuttu!

24 Temmuz 2023 15:07 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 15:10
Romain Saiss'ten zehir zemberek sözler: Şenol Güneş'i topa tuttu!

2022 Dünya Kupası'nın ardından Beşiktaş'tan ayrılma isteğini dile getiren ve Katar ekibi Al-Sadd'a transfer olan Romain Saiss, ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.

2022 Dünya Kupası​'nda Fas Milli Takımıformasıyla performansı beğenilen ancak yaşadığı sakatlığa rağmen oynama isteği yüzünden Beşiktaş​ Teknik Direktörü Şenol Güneşile karşı karşıya gelen Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılığıyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş'a Premier Lig ekibi Wolverhampton'daki sözleşmesinin sona ermesinin ardından bedelsiz olarak gelen ve siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de çıktığı 25 karşılaşmada taraftarının beğenisini kazanan Saiss, 2022 Dünya Kupası'nın ardından ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. 33 yaşındaki Faslı futbolcunun bu isteği, siyah-beyazlı taraftarların kafasında soru işareti yaratmıştı.

"ŞENOL GÜNEŞ GİBİ BİR İNSANA GÜVENEMEZDİM"

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre Saiss, siyah-beyazlı kulüpten ayrılığına ilişkin "Eğer Beşiktaş'tan ayrıldıysam bunun kulüple, taraftarla ya da takımla ilgisi yok. Tek sorun teknik direktör Şenol Güneş. O geldiğinden beri, kendi kendime ayrılmam gerektiğini söylememe neden olan olaylar birikti. Şenol Güneş gibi bir insana güvenemezdim" açıklamasını yaptı.

İPLER DÜNYA KUPASI'NDA GERİLDİ

Saiss, Fas Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda yarı final oynama başarısı göstermiş ancak sakatlıkları sebebiyle 3 karşılaşmayı tamamlayamadan sahadan ayrılmıştı.

Özellikle yarı finaldeki Fransa maçında sahaya sakat sakat çıkan Saiss, 21. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Maçın ardından Şenol Güneş, "Adalede 1. derece yırtık varsa ve üzerine giderseniz yırtığın derecesi artar. Hem kendine hem bize zarar vermiş oldu" diyerek oyuncusunu eleştirmişti.

İkili arasında Şubat 2023'te başlayan gerilim, Saiss'a göre siyah-beyazlı kulüpten ayrılmak istemesinin ilk nedeni.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...