Tgrt Haber

İngiliz basınından flaş iddia: Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain sesleri

24 Temmuz 2023 10:25 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 10:25
İngiliz basınından flaş iddia: Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain sesleri

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transferleri peş peşe açıkladığı dönemde rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş’la ilgili İngiliz basınında önemli bir iddia ortaya atıldı. Ada basını, siyah-beyazlıların Liverpool’dan ayrılarak serbest kalan Alex Oxlade Chamberlain ile görüştüğünü öne sürdü.

Transferde en hareketli anların yaşandığı günlerin içindeyken Beşiktaş’la ilgili önemli bir iddia da İngiliz basınından geldi.

Kadrosuna henüz Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana takviyelerini yapan Beşiktaş’ın, Liverpool​ ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest kalan Alex Oxlade Chamberlain’i kadrosuna katmaya çalıştığı iddia edildi.

ARAP TAKIMLARI VE BRENTFORD DA PEŞİNDE

The Mirror’ın haberine göre Beşiktaş, Suudi Arabistantakımlarının ve Premier Lig’den Brentford’un ilgisi olduğu bilinen İngiliz futbolcuyu kadrosuna katmaya yakın ekiplerden olarak görülüyor.

Siyah-beyazlıların 29 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmakta ısrarcı olduğunun belirtildiği haberde, yönetimin Chamberlain’i takımın en fazla ödenen futbolcusu yapmak istediği iddia edildi.

AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

İngiltere Milli Takımı formasıyla da 35 maça çıkan deneyimli futbolcunun kariyerine Avrupa’da üst seviyede bir takımda devam etmek istediği ve bu nedenle Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri ciddi şekilde değerlendirmediği öne sürüldü.

Beşiktaş’ın, bonservisi elinde bulunan İngiliz futbolcu için ciddi bir sözleşme teklifinde bulunarak beklemeye geçtiği kaydedildi.

Geçen sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 13 maça çıkan Chamberlain, sahada kaldığı 491 dakikada 1 gol attı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...