Tgrt Haber

Salih Dursun'a Beşiktaş maçındaki hareketi nedeniyle 2 maç ceza!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 18:18 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 18:28
Salih Dursun'a Beşiktaş maçındaki hareketi nedeniyle 2 maç ceza!

Beşiktaş ile oynanan hazırlık karşılaşmasında 'rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareketi' nedeniyle Fatih Karagümrük forması giyen Salih Dursun'a 2 maç men ve 26 bin TL para cezası verildi.

Avrupa ligleri ve Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada Beşiktaş​, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Fatih Karagümrük​ ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlıların İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük’ü 6. dakikada Rachid Ghezzal​ ve 36. dakikada Ante Rebic’in golleriyle 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından Salih Dursun, ‘rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi’ gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

2 MÜSABAKADAN MEN VE 26 BİN TL PARA CEZASI

Bugün yayımlanan PFDK kararlarında Salih Dursun’un, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareket nedeniyle 2 maç men ve 26 bin TL parasına çarptırıldığı duyuruldu.

PFDK’nın 14 Eylül 2023 tarihli kararlarının açıklandığı metinde Salih Dursun’un cezasıyla ilgili kısım şöyle:

“VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SALİH DURSUN’un, 10.09.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.–VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Özel Müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...