Tgrt Haber

Beşiktaş’ta Aboubakar gelişmesi! Trabzonspor'a karşı oynama ihtimali düşük

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: beIN Sports
14 Eylül 2023 18:05 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 18:15
Beşiktaş’ta Aboubakar gelişmesi! Trabzonspor'a karşı oynama ihtimali düşük

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar’ın ailevi sebeplerden ötürü izin alması ve 'gelişinin rötar yapması' nedeniyle forma giyme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi.

Süper Lig’in ilk 4 haftasında bir maçı ertelenen ve çıktığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Beşiktaş​, 5. haftada Trabzonspor’un konuğu olacak.

Siyah-beyazlı ekipte uzun süredir sakatlığı bulunan Cezayirli yıldız futbolcu Rachid Ghezzal’ın Trabzonspor​ deplasmanına yedeklerde başlaması beklenirken; Kartal’ı üzen haber Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’dan geldi.

beIN Sports’ta yer alan habere göre Afrika Kupası Elemeleri için ülkesi Kamerun’a giden Vincent Aboubakar; ülkesinin Burundi’yi 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı ekibe ailevi nedenlerden dolayı geri dönüşünün gecikeceğini iletti.

ALTERNATİFİ CENK TOSUN

Öte yandan Beşiktaş teknik heyetinin, yetişmeme ihtimali yüksek olan Kamerunlu golcünün yerine milli futbolcu Cenk Tosun’a ‘Maç için hazır ol’ talimatı verdiği ve ilk 11’de 32 yaşındaki milli golcüyü değerlendirme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

MASUAKU’DA İHTİMAL DÜŞÜK

Siyah-beyazlıların Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için ülkelerinde görev alan futbolcularından Arthur Masuaku da sakat döndü. Ülkesi adına Sudan karşısında oynayan ve sakatlanan 29 yaşındaki sol bekin yerine teknik direktör Şenol Güneş’in Onur Bulut’a forma vermesi bekleniyor.

Kaynak: beIN Sports

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...