Tgrt Haber

Şenol Güneş, eski Kartal'a kanca attı: Teklif hazır

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
23 Haziran 2023 10:24 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 10:33
Şenol Güneş, eski Kartal'a kanca attı: Teklif hazır

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Kartal’ın eski yıldızını istedi, yönetim düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, Arsenal ile bir yıllık sözleşmesi kalan Mısırlı oyuncuyu bedelsiz olarak kiralayıp, yıllık ücretini ödemeyi hedefliyor.

Beşiktaş​ Teknik Direktörü Şenol Güneş​, 1 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon öncesinde bir yandan tatil yaparken bir yandan da yeni sezon yapılanması doğrultusunda transfer​ çalışmalarını sürdürüyor.

Tecrübeli teknik adam Antalya Belek’te sezonun yorgunluğunu üzerinden atarken, önümüzdeki yıl için de geri sayıma geçti. Başarılı hoca, siyah-beyazlıların başında gelecek sezon bir şampiyonluk daha kazanmak istiyor.

HEDEF MOHAMED ELNENY

Tecrübeli çalıştırıcı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal​'de top koşturan Mohamed Elneny ile yeniden el sıkışılmasını istedi.

Arsenal ile 1 senelik kontratı bulunan Mısırlı ön liberonun kiralanması gündeme getirildi.

TEKLİF HAZIR: KİRALAMA BEDELİ YOK!

Beşiktaş yönetiminin hedefi, 30 yaşındaki oyuncuya kiralama için herhangi bir bedel ödememek. Ancak yaklaşık 3 milyon Euro kazanan Elneny’nin, maaşının karşılanması hedefleniyor.

Kartal, bu teklifle birlikte birkaç gün sonra Londra ekibinin kapısını çalacak.

Şenol Güneş, eski Kartal'a kanca attı: Teklif hazır

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...