Tgrt Haber

Şenol Güneş, Ghezzal ve Cenk için tarih verdi!

02 Ağustos 2023 21:06 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 21:07
Şenol Güneş, Ghezzal ve Cenk için tarih verdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Tirana deplasmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun'un antrenmanlara pazartesi günü dönmelerinin muhtemel olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ 2. Eleme Turu ilk maçında sahasında Tirana​'yı 3-1'le geçen Beşiktaş, yarın Arnavutluk'ta turun fişini çekmeye hazırlanıyor.

İlk karşılaşmayı Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'un golleriyle 3-1 geçerek tur avantajını cebine koyan siyah-beyazlılar, Arnavutluk'ta işi bitirmek istiyor.

SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Maç hazırlıklarını Arnavutluk'un başkenti Tiran'da gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş​, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

İlk müsabakada alınan avantajlı skora vurgu yapan deneyimli çalıştırıcı, Ghezzal​ ve Cenk'in pazartesi günü antrenmanlara çıkabilecek durumda olmalarını beklediklerini söyledi.

Şenol Güneş'in Tirana maçı öncesi açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İLK MAÇA BAKARAK HAREKET ETMEYECEĞİZ" 

"Tiran'da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Hava güzel, sıcak denecek kadar güzel. Yeşillikleri doğayı gördük. Daha önce birçok defa Arnavutluk'a geldik. Bir müsabaka daha yapacağız. İlk maçı sahamızda oynayıp kazandık, avantajlı skorumuz var. O maça bakarak hareket etmeyeceğiz. Kendi oyunumuzu oynayıp elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Rakibimiz de iyi oyunculara sahip. Bizi ilk maçta zorladılar, bu maçta da zorlamalarını bekliyoruz.

"GHEZZAL VE CENK İYİYE GİDİYOR"

Ghezzal ve Cenk... Ghezzal'ın listede ismi vardı ama normal idmana pazartesi günü çıkacak gibi görünüyor, Cenk de öyle. İyiye gidiyorlar. Umarım hafta başı idmana çıkarlar. Rebic zaten listede yoktu. İdmanlara katılıyor. Bu şekilde kenarda kalan bazı oyuncularımız var. Bunların transferlere bağlı değişimleri olacaktır. Normal karşılamak lazım.

"GHEZZAL BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİR OYUNCU"

Havamız iyi. Ghezzal çalışıyor, elinden gelen gayreti gösteriyor. Yurt dışı kampında da iyi çalıştı. Arkada hafif bir kanama oldu, 1 hafta 15 gün dediler. Onun tamamlanmasını bekliyoruz. Her futbolcuda olabilir. O yüzden çok transfer yapılıyor. Her oyuncunun yeri garanti olsa ve sene boyu oynasa kulüp de para harcamaz. Elimizdeki 3 forvetin hiçbiri yok elimizde; Ghezzal, Cenk, Rebic. Ghezzal iyi bir profesyonel. Bizim dışımızda bazı şeyler söyleniyor. Ghezzal bizim için değerli bir oyuncu. Değerli ve performansının hazır olmasına çalışıyoruz. İyi niyetle çalışıyor. Kimsenin dışladığı yok. Kimseyi dışlamıyoruz. Elimizdeki tüm oyuncuları değerlendireceğiz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...