Tgrt Haber

Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor: ''Teklif aldım''

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
07 Aralık 2023 16:40 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 16:48
Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor: ''Teklif aldım''

Beşiktaş'tan ayrılan Teknik Direktör Şenol Güneş, Azerbaycan Milli Takımı'ndan davet aldığını açıkladı.

Beşiktaş​'tan ayrıldıktan sonra yeni takımı merak edilen Şenol Güneş​ dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda bu sezon 7 Süper Lig​ maçında takımın başında olan deneyimli hoca, istediği sonuçları alamadı. Bu maçlarda 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Şenol Güneş görevinden istifa etti.

6 Ekim'de görevden ayrılan Şenol Güneş'in yerine takımı Burak Yılmaz​ çalıştırdı. Burak Yılmaz ile de tablo düzelmeyince 1 ay sonra teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay getirildi. Yeni takımı merak edilen Şenol Güneş, planları hakkında açıklamalarda bulundu.

"AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI'NDAN TEKLİF ALDIM"

Azerbaycan'dan Sportinfo'ya konuşan Güneş, Azerbaycan Milli Takımı'ndan teklif aldığını duyurdu. Deneyimli hoca, "Şu anda Avusturya'da dinleniyorum. Azerbaycan Milli Takımı için belli kişilerden teklifler geldi." dedi.

Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor: ''Teklif aldım''

Şenol Güneş, "Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Milli takımınızı çalıştırmaktan gurur duyarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotomaç
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...