Tgrt Haber

Şenol Güneş’ten ‘fikstür’ tepkisi: Federasyon mu yapıyor yayıncı kuruluş mu!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 20:36 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 20:38
Şenol Güneş’ten ‘fikstür’ tepkisi: Federasyon mu yapıyor yayıncı kuruluş mu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı nedeniyle Süper Lig’de ertelenen Adana Demirspor maçını 27 Eylül Çarşamba günü oynayacak Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş adeta isyan etti. Deneyimli çalıştırıcı, “Yetişirsek Çarşamba oynayıp çabuk çabuk döneceğiz. Keşke perşembeye koysalardı da oradan Konya’ya geçerdik. Federasyon mu yapıyor, yayıncı kuruluş mu yapıyor dedim. Önemli değil. Uyacağız kim yapıyorsa ama kolay olmayacak. Deplasmanları en fazla yaşayan takım olarak bu fikstürü anlayabilmiş değilim” diye konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş​, sahasında Mondihome Kayserispor’u Aboubakar ve Chamberlain’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

“YEDİĞİMİZ GOLÜ HİÇ BEKLEMİYORDUK”

Siyah-beyazlıların Trabzonspor​ mağlubiyeti ardından gelen 3 puanını değerlendiren Şenol Güneş​, “Kayserispor’un mağlubiyeti yoktu. İlk yarıda da gol atabilirdik. Bunu yapmak için de daha az top kaybı yapmalıydık. Yediğimiz golü hiç beklemiyorduk. En önemli özelliklerimizden birisi duran toptan gol yemiyor oluşumuzdu. Biraz daha dikkatli olabilseydik daha fazla pozisyon üretebilirdik” ifadelerini kullandı.

“SIKIŞTIRILMIŞ BİR HAFTA YAŞIYORUZ”

Kayserispor​ galibiyeti değerlendirmesinin ardından ertelenen Adana Demirspor maçı ile ilgili açıklamada bulunan Güneş, şöyle konuştu:

“Zorlandığımız dönemler olacak. Biz elimizden geleni yapıp rakipten puanı almalıyız. Kendi sahamızda seyircimizin önünde 3 puan önemliydi. Bazı oyuncular 3 gün önce oynadı. Sıkıştırılmış bir hafta yaşıyoruz. Saatler de öyle. Değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz.

“DEPLASMANLARI EN FAZLA YAŞAYAN TAKIMIZ”

Bugün bitti artık, şimdi Adana Demirspor maçına hazırlanacağız. Salı günü gidip Çarşamba oynayıp geri döneceğiz. Orada kalmak istedim ama 3-4 gün orada kalmak gerekiyordu. Deplasmanları en fazla yaşayan takım olarak bu fikstürü anlamış değilim. Bize yurt dışından gelen takımları bir gün sonraya atıyoruz dendi ama bize öyle olmuyor.

“KOLAY BİR HAFTA OLMAYACAK”

Keşke perşembeye koysalardı maçımızı daha iyi olurdu. Ben Adana’da kaldıktan sonra Konya’ya geçmek istedim. Bu hafta bizim için kolay olmayacak. Bizim bir sıkıntımız da milli aralarda milli oyuncumuzun fazlalığı nedeniyle zorluk yaşayabiliyoruz. Onların gidip oynaması veya oynamaması idman kaybına da neden oluyor. Onun için söyledim, bu tip değişimlerde milli takımdan gelen oyunculardan sonra sen de idman yapamıyorsun.

“FEDERASYONUN KARARLARI TARTIŞMALI”

Federasyonla ilgili sıkıntımız yok ama aldığı kararlar tartışma konusu oluyor. VAR sisteminde bizle alakası yokken görüntüleri, konuşmaları dışarıya verdiler ama Pendik ve Trabzonspor maçını dışarıya vermediler. O gün niye verdiler, bugün niye vermediler? Bunların cevabını onlar versin. Biz o maçları hak ettik, hak etmedik meselesi değil. Kararlarda, kurallarda tutarlılık olursa güven olur.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...