Tgrt Haber

Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına aday oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı, Türkiye
12 Kasım 2023 11:17 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 12:05
Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına aday oldu

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın ardından Serdar Adalı da başkan adaylığını açıkladı. Serdar Adalı, Rıza Çalımbay'ın takımı toparlayacağından emin olduğunu yeni hoca aranmasının gerek olmadığını dile getirdi.

Serdar Adalı, Beşiktaş​'ın 3 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurulu için başkanlığa aday olacağını duyurdu. Serdar Adalı, "Beşiktaş'ın sahibi Beşiktaşlılardır. Lütfen gelin oyunuzu kullanın. Ezeli rakiplerimizle aradaki makasın açılmasına müsaade etmeyin." dedi.

Daha önce Siyah-beyazlı ekipte yöneticilik yapan Serdal Adalı'nın Rıza Çalımbay​'ın göreve getirilmesini doğru bulduğunu ve seçimi kazanması halinde devam kararı alacağı konuşuluyor.

''YETER ARTIK DİYECEĞİM''

Beşiktaş'ın yaşadığı adaletsizliklere son verebilmek için başkanlığa aday olduğunu vurgulayan Serdal Adalı, şunları söyledi:

"Geldiğimiz noktada çok acıdır ki Beşiktaş Başkanı'na İnönü Stadı'nda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve saha dışında Beşiktaş'ımız her türlü adaletsizliğin fütursuzca muhatabı konumuna getirilmiştir. Beşiktaş başkanlığına aday olmamın ilk ve en önemli sebebi buna 'Yeter artık' demektir. Beşiktaş'ımıza dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var. Bu kulübün sağlam bir vizyonla sımsıkı kenetlendiğinde çok kısa süreler içerisinde nerelere gelebileceğini görüyorum ve heyecanlanıyorum. Bu inanç, bugün başkan adayı olarak huzurunuzda olmamın sebebidir. Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik. Çok uzun zamanlardan bahsetmiyorum, bir bakacağız, bir anda her şey değişmiş ve ayağa kalkmışız."

Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına aday oldu

''YENİ HOCA ARAMAYA GEREK YOK''

Teknik Direktörlüğe Rıza Çalımbay'ın getirilmesinden sonra yeni hoca aranmasının gerek olmadığını dile getiren Serdar Adalı şu açıklamaları yaptı: 

Yarın maçtan sonra Rıza hocayla görüşeceğim. Takımı biraz daha görmüş olur. 3 Aralık'a kadar olan süreyi transfer çalışmaları için kullanmak istiyoruz. Para yoksa da cebimizden koyarız. Beşiktaş başkanına kendi stadyumunda parmak sallanır, saha içinde ve dışında sürekli haksızlığa uğrar hale gelmiştir. Bunlar için bile aday olmak gerekiyor. Beşiktaş başkanlığına adayım.

Ümraniye'ye geçmeden önce Rıza hocayla konuştum. Beşiktaş'ın Rıza hocası varken yeni bir hoca aramaya gerek yok. Ben çok da eminim, Rıza hoca bu takımı toparlar. Biz de devre arası transferler yapıp takımı toparlamayı düşünüyoruz.

Önceliğimiz futbol takımını ayağa kaldırıp gelecek senenin planlarını yapmak. Şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak, en büyük projemiz bu.

Kaynak: Anadolu Ajansı, Türkiye

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...