Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi

Editör: Murat Makas / Kaynak: NTV Spor
10 Kasım 2023 12:55 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 17:00
Son dakika! Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi

Son dakika haberi: Beşiktaş’ta Burak Yılmaz ile yolların ayrılması sonrası Rıza Çalımbay teknik direktörlük görevine getirildi.

Burak Yılmaz’ın istifası sonrası Rıza Çalımbay​, Beşiktaş​'ın yeni teknik direktörü oldu. Çalımbay, ilk aşamada 3 Aralık'a kadar takımın başında yer alacak. Daha sonrası için durumu yeni yönetim ve Rıza Çalımbay arasındaki görüşme belirleyecek.

4 MAÇ OYNAYACAK

Beşiktaş, 3 Aralık'taki başkanlık seçimine kadar 4 maç oynayacak. Siyah-beyazlılar Trendyol Süper Lig​'in 12. haftasında RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

Ligde bu haftanın ardından verilecek milli ara sonrasında Beşiktaş, Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi​'ndeki Club Brugge maçını ise 30 Kasım'da oynayacak. Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında ise siyah-beyazlılar, 3 Aralık'da deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk olacak.

Son dakika! Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi

BURAK YILMAZ İLE 4 MAĞLUBİYET

Beşiktaş'ın başında 4 Süper Lig ve 2 UEFA Konferans Ligi karşılaşması olmak üzere 6 maça çıkan Burak Yılmaz iki galibiyet dört mağlubiyet ile bir puan ortalaması tutturdu.

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...