Tgrt Haber

Sheffield United'ın radarına giren Ryan Kent'e vize çıkmadı!

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 15:11 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 16:21
Sheffield United'ın radarına giren Ryan Kent'e vize çıkmadı!

Trendyol Süper Lig'e 10'da 10'la başlayarak liderliğe kurulan Fenerbahçe'nin İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'in ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Fenerbahçe'den Ryan Kent'e izin çıkmadı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​ ekibi Fenerbahçe​'nin sezon başında İskoç kulübü Rangers'tan ayrılarak kadrosuna kattığı ve forma şansı az bulduğu için ayrılması gündemde olan Ryan Kent'e Premier Lig​ ekibi Sheffield United​ talip olmuştu.

Daily Record'un habere göre, forma şansı bulmakta zorlanan ve düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği iddia edilen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Fenerbahçe yönetiminden transferi için izin istediği belirtildi.

RYAN KENT'E İZİN ÇIKMADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ryan Kent'in ayrılığına karşı çıktığı ve ocak ayında herhangi bir oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermeyeceği ifade edildi.

Bu sezon Sarı-Lacivertli takımın formasını 12 kez giyen Ryan Kent, 496 dakika sahada kalırken takımınaa 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Ryan Kent'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...