Tgrt Haber

Son Dakika! Beşiktaş'ta istifa depremi: Burak Yılmaz görevini bıraktı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2023 12:28 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 13:17
Son Dakika! Beşiktaş'ta istifa depremi: Burak Yılmaz görevini bıraktı

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından teknik direktörlük görevini üstlenen Burak Yılmaz ile yolların ayrıldığı bildirildi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ D Grubu’nun 4. haftasında Beşiktaş​ ile Bodo/Glimt​ karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1 kaybederek grupta yine galibiyetle tanışamadı. Beşiktaşlı taraftarlar yenilginin faturasını Burak Yılmkaz'a keserek istifaya davet etti, futbolculara tepki gösterdi.

Son Dakika! Beşiktaş'ta istifa depremi: Burak Yılmaz görevini bıraktı

Bodo/Glimt mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'tan açıklama geldi. 

RESMEN GÖREVİ BIRAKTI

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Burak Yılmaz​'ın görevinden istifa ettiği duyurulurken "Burak Yılmaz'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika! Beşiktaş'ta istifa depremi: Burak Yılmaz görevini bıraktı

Beşiktaş şu açıklamayı yaptı:

"Burak Yılmaz'a Emekleri İçin Teşekkür Ederiz 10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

BEŞİKTAŞ'IN BAŞINDA 6 MAÇA ÇIKTI

Siyah-beyazlı takım, 38 yaşındaki teknik adam yönetiminde Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 2 müsabaka oynadı. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Ligde İstanbulspor ile Gaziantep FK'ye üstünlük kuran Beşiktaş, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor'a yenildi. "Kara Kartal", UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynadığı maçlardan mağlup ayrıldı.

Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı müsabakalarda 9 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 10 gol gördü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...