Tgrt Haber

Fenerbahçe yeni transferini açıkladı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
10 Temmuz 2023 19:21 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 20:03
Fenerbahçe yeni transferini açıkladı

Fenerbahçe, Fransa'nın Strasbourg takımında forma giyen Ganalı stoper Alexander Djiku'nun transferini açıkladı. Sarı lacivertli kulüp, Djiku ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe​ aradığı stoperi Fransa'da buldu. Sarı Lacivertliler, Strasbourg takımında forma giyen Ganalı stoperAlexander Djiku​ ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki stoperin transferiyle ilgili olara sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Transferi açıklanan oyuncu, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

İlk olarak kan tetkikleri yapılan oyuncu; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Defans oyuncusunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Fenerbahçe,  Alexander Djiku ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı

ALEXENDER DJİKU KİMDİR

9 Ağustos 1994 doğumlu Alexander Djiku, kariyerinin son 4 yılını Strasbourg takımında geçirdi. 

Fransız​ asıllı Ganalı milli oyuncu, futbola Bastia alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu. 2017 yılında 2 milyon euro karşılığında SM Caen'e transfer oldu.

2019-2020 sezonunda ise bu kez 4.5 milyon euroya Strasbourg tarafından bonservisi alındı. Aslen Ganalı olan deneyimli oyuncu ülkesinin formasını 17 kez terletti ve 1 gol attı. 1 kez yılın futbolcusu seçildi.

Kariyerinde çıktığı 215 maçta 5 gol atıp 1 de asist yaptı

 

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1678435462023639042

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...