Tgrt Haber

Son dakika! Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise kadrosu açıklandı... 6 isim yok

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 12:19 - Güncelleme : 06 Mart 2024 13:29
Son dakika! Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise kadrosu açıklandı... 6 isim yok

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın karşılaşacağı Union Saint-Gilloise maçı kamp kadrosu açıklandı. 6 isim kadroda yer almadı!

Fenerbahçe​'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi​'nde yarın karşılaşacağı Union Saint-Gilloise​ maçı kamp kadrosu açıklandı. Becao, Joshua King, İrfan Can Kahveci ile UEFA'ya bildirilmeyen Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun kafilede yer almadı.

UNİON SAİNT-GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile yarın karşı karşıya gelecek. Bu turdaki ilk maçına çıkacak sarı-lacivertli ekip, Can Bartu Tesisleri'nde hazırlıklarını tamamladı.  Anderlecht Stadı'nda (Lotto Park) oynanacak müsabaka TSİ 23.00'de başlayacak.

Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yöneteceği karşılaşmada Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak.

Müsabakanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...