Tgrt Haber

Son dakika | Fenerbahçe'ye yerli golcü: Bertuğ Yıldırım imzaya yakın 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu
09 Temmuz 2024 12:20 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 13:25
Son dakika | Fenerbahçe'ye yerli golcü: Bertuğ Yıldırım imzaya yakın 

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Batshuayi'nin de takımdan ayrılmasıyla ağırlık verdiği forvet hattı için ilk transfer hamlesini yapıyor. Sarı-lacivertliler Fransız ekibi Rennes'de forma giyen Bertuğ Yıldırım ile imza aşamasına geldi.

Fenerbahçe'de transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından takviye çalışmalarında ağırlığı ilk olarak ileri uç bölgesine veren sarı-lacivertliler Bertuğ Yıldırım transferini bitirmek üzere.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı son dakika transfer gelişmesine göre; Fenerbahçe, yönetimi hem Bertuğ Yıldırım hem de kulübü Rennes ile temasa geçti.

HATAYSPOR'DA PARLADI

İstanbul ekiplerinden Sarıyer'in altyapısında yetiştikten sonra transfer olduğu Hatayspor'da adını duyuran Bertuğ Yıldırım, geçtiğimiz sene yaz döneminde 5.4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'e transfer olmuştu.

21 yaşındaki A milli santrfor, geçen sezon 21'i lig maçı olmak üzere toplam 31 maçta 2 gol atıp 2 de asist yaparken, yerli ve yabancı birçok kulübün transfer listesine adını yazdırdı.

Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...