Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray Zaha transferini resmen açıkladı!

23 Temmuz 2023 17:02 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 13:43
Son dakika! Galatasaray Zaha transferini resmen açıkladı!

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Wilfried Zaha'nın transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Süper Lig​'in son şampiyonu Galatasaray; Fenerbahçe​'nin uzun bir süredir peşinde olduğu bilinen Fildişi Sahilli golcü Wilfried Zaha​'nın transfer​ görüşmelerine başlandığını resmen duyurdu.

TARİHİ TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray​, sarı-lacivertlilerin hücum bölgesine yapacağı son transfer olarak görülen Zaha'yı ansızın renklerine bağlayarak ezeli rakibine transferde tarihi bir çalım attı.

Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

YILLIK 10 MİLYON EURO İDDİASI

DailyMail’de yer alan habere göre Galatasaray Fildişili forvet için yıllık 10 milyon Euro teklif etti. Aslan’ın bu teklifinin, Eski kulübü Crystal Palace’ın önerdiği rakamla aynı olduğu ifade edildi.

FENERBAHÇE'Yİ TİYE ALDILAR!

Zaha’yı renklerine bağlayan Galatasaray, Fildişi Sahilli futbolcunun transferini duyurduğu sosyal medya paylaşımıyla da büyük yankı uyandırdı.. Sarı-kırmızılıların "ZAHAHA" başlığıyla sunduğu paylaşım 10 dakikanın altında bir sürede yüz bin beğeninin üzerine çıktı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683119058495913985

SON SEZONUNDA 9 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Son olarak İngiltere Premier Lig’de Crystal Palace forması giyen Zaha, kulübünün formasıyla son sezonunda 27 lig karşılaşmasına çıktı. Bu maçlarda 2 bin 294 dakika sahada kalan Fildişi Sahilli futbolcu, 7 gol ve 2 asistle 9 gole doğrudan katkı sağladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...