Tgrt Haber

Son dakika: Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferini duyurdu! İstanbul'a geliş saati belli oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
30 Ağustos 2024 12:53 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 17:25
Son dakika: Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferini duyurdu! İstanbul'a geliş saati belli oldu

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Soyfan Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, oyuncunun transferi için Fiorentina ile anlaşmaya vardı. Faslı futbolcu Sofyan Amrabat İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe​, uzun süredir gerçekleştirmek için uğraş verdiği 6 numara transferinde muradına erdi. Sarı-lacivertliler, Sofyan Amrabat​'ın transferi için İtalyan ekibi Fiorentina​ ile her konuda el sıkıştı.

Fenerbahçe, geçici transferi konusunda Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat'la prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

AMRABAT TRANFSERİNİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna 2 milyon euro bedelle kiralayacak.

1+3 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza atacak Amrabat'ın 13 milyon euro satın alma yükümlülüğü bulunuyor.

RESMİ AÇIKLAMA GERÇEKLEŞTİ

Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; "Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır. Sofyan Amrabat sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

SON SEZONUNU MANU'DA GEÇİRDİ 

Sofyan Amrabat, geçen sezon İngiliz devi Manchester United​'da kiralık olarak forma giymişti. Seria A ekibi Fiorentina, Faslı orta sahayı 2020 yılında Hellas Verona'dan 19 milyon 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.

İSTANBUL'A GELDİ

Sarı-Lacivertlilerin yeni transferi Amrabat, İstanbul'a geldi. Faslı futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...