Tgrt Haber

Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçının faturası kesildi! 2 polis müdürü görevden alındı

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 22:33 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 06:08
Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçının faturası kesildi! 2 polis müdürü görevden alındı

Trendyol Süper Lig 2. hafta maçında İzmir ekibi Göztepe evinde Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Maçta yaşanan olaylar nedeniyle İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü ve Spordan sorumlu İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı.

Trendyol Süper Lig 2. hafta karşılaşmasında İzmir​'de oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçı, yaşanan saha içi olaylarıyla gündeme oturmuştu. Karşılaşmanın devre arasında sahaya giren Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç​'a Göztepe kulübüne  akredite edilmiş bir şahıs tarafından saldırı düzenlenmiş olay günlerce konuşulmuştu.

Yaşananların ardından Fenerbahçe, Başkan Koç'a saldıran şahıs başta olmak üzere tüm yetkililer için suç duyurusunda bulunmuştu. Ali Koç'a saldıran ve sorasında Gözaltına alınan Fatih Özkan'a ev hapsi cezası verilmişti. Olaylı maça ilişkin soruşturma devam ederken, müfettiş raporları doğrultusunda yeni bir karar daha çıktı.

FATURA AĞIR OLDU

Maçta yaşanan olaylar nedeniyle, İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü ve Spordan Sorumlu İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı, müfettiş raporuyla görevden alındı.

Göztepe - Fenerbahçe maçının etkileri sürüyor! 2 Polis görevden alındı

Her iki müdürün de görevden tamamen el çektirilmediği, Emniyet bünyesinde farklı birimlere atandığı öğrenildi. İki polisin hangi birimlerde görevlendirildiğine dair ise bilgi verilmedi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...