Tgrt Haber

Sözleşmesi sona erecek olan Muslera için karar verildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 10:01 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 10:12
Sözleşmesi sona erecek olan Muslera için karar verildi

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fernando Muslera için kararını verdi. Sarı-kırmızılılar Muslera ile yola devam etme kararı aldı.

Galatasaray​, kontratı 2024 yılında sona erecek olan ve yolların ayrılacağı iddia edilen 37 yaşındaki Fernando Muslera​ için karar verildi. Sarı-kırmızılılar, Muslera ile gösterdiği performans sonrası yeni kontrat imzalama kararı aldığı öğrenildi.

Takvim'de yer alan habere göre; tecrübeli file bekçisi ile devre arasında masaya oturacak yönetimin Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

MAAŞI DÜŞECEK

Tecrübeli kalecinin yıllık 2,5 milyon Euro olan maaşının da daha düşük bir seviyeye çekileceği belirtildi. Bu sezon Galatasaray'la Trendyol Süper Lig'de çıktığı 3 maçta da kalesini gole kapatan Muslera, Sarı-Kırmızılı takımın Devler Ligi'nde gruplara kalmasında da önemli rol oynamıştı.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Muslera Galatasaray kariyerinde 6 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli kalecinin bu sezon da Galatasaray'ın lig ve Avrupa'da önemli kozlarından biri olacağı kesin.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...