Tgrt Haber

Stefan Kuntz, Japonya maçının devre arasında ateş püskürdü!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
16 Eylül 2023 10:57 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 11:21
Stefan Kuntz, Japonya maçının devre arasında ateş püskürdü!

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan'la 1-1 berabere kalan, Japonya'ya ise özel maçta 4-2 kaybeden A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'a yoğun eleştiriler yapılırken istifa çağrılarında bulunulmuştu. Japonya maçının devre arasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte detaylar...

A Milli Futbol Takımı​'mızın EURO 2024'e katılmak için Ermenistan​ ile oynadığı grup maçından 1-1'lik eşitlikle ayrılmasının ardından Stefan Kuntz​, eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Japonya​ maçında alınan 4-2'lik mağlubiyet tüm okları Alman hocaya döndürdü. Stefan Kuntz'un Japonya maçının devre arasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

MAÇTAN SONRA ELEŞTİRDİ

EURO 2024 elemelerinde A Milli Takımımız’ın Ermenistan'dan bir puanı 1-1 son anlarda kurtarmasının ardından teknik direktör Stefan Kuntz, yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

Kuntz, Japonya’ya 4-2 kaybettiğimiz özel maçın ardından ise basın toplantısında oyuncularını eleştirerek, “Kulakları tıkamaktansa, gözleri açmak önemli. Oyuncular, yüzde 100’ünü verecek seviyeye gelmeli. Yüzde 100’lerini vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil!” ifadelerini kullanmıştı.

Kuntz'un oyuncularına yönelik bu sözleri gündem olmuştu.

İSTİFA SESLERİ

Japonya'nın ilk yarıda bulduğu gollerin ardından Stefan Kuntz'a tepki gösterildi. Stadyumda yer alan bazı taraftarlar, Alman teknik adamı istifaya davet etti. Taraftarlar bir süre 'Kuntz istifa' şeklinde tempo tuttu.

Maçta tribünde bulunan bir taraftar ise "Go home Kuntz" pankartı açtı.

DEVRE ARASINDA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Stefan Kuntz'un sadece basın önünde değil soyunma odasında da oyuncularına çıkıştığı ortaya çıktı.

Alman hoca, ilk yarı sonunda 3-1 yenik girdiğimiz Japonya karşılaşmasının devre arasında eleştirel bir motivasyon konuşması yaptı.

Ortaya konan futboldan hiç memnun olmayan Kuntz’un soyunma odasında takıma, “Beyler, ne oynadığınızın farkında mısınız! Bu oynadığımız oyunu gerçekten kendinize yakıştırıyor musunuz?” ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIM BÖYLE Mİ OYNAMALI?"

Kuntz, tansiyonu yüksek konuşmasının devamında ise “Milli Takım futbolcuları böyle mi oynamalı? Hadi, şimdi çıkın ve elinizden gelenin en iyisini ülkeniz için yapın” dedi.

Deneyimli hocanın hem konuşması hem de verdiği taktikler sonrası A Milliler, ikinci devrede sonuç anlamında olmasa da, oyun anlamında ilk yarıya göre daha iyi bir performans göstermişti.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...