Tgrt Haber

Stefan Kuntz kovuldu mu? TFF'den açıklama geldi

04 May 2023 15:54 - Güncelleme : 04 May 2023 16:01
Stefan Kuntz kovuldu mu? TFF'den açıklama geldi

A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz'un görevden alınacağı iddialarına TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yanıt geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi​, A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz​'un görevinden alınacağı iddialarını yalanladı.

"ŞİMDİLİK" SÖZ ZKONUSU DEĞİL!

İstanbul​'un, 2023 Türk Dünyası Gençlik Başkenti unvanını almasına ilişkin düzenlenen törene katılan TFF Başkanı Büyükekşi, burada konuya ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Kuntz'la yolların ayrılıp, göreve Abdullah Avcı​'nın getirileceği iddialarına yanıt veren Büyükekşi, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." ifadesini kullanırken "Stefan Kuntz'la yola devam edilecek mi?" sorusuna ise kısa ve öz bir şekilde "Evet" cevabını verdi.

KADIN MİLLİ TAKIMI AZERBAYCAN YOLCUSU

İstanbul​'un 2023 Türk Dünyası Gençlik Başkenti olmasıyla ilgili de konuşan Büyükekşi, Cumhuriyetin 100. yılı olması dolayısıyla İstanbul​'un Türk Dünyası Gençlik Başkenti seçilmesinin çok anlamlı olduğunu belirtti. TFF olarak bu organizasyona ilk olarak 3-5 Nisan tarihlerinde A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Azerbaycan'da yapacağı maçla katıldıklarını belirten Büyükekşi "Haziran ile aralık ayları arasında da Özbekistan ya da Kırgızistan'da FIFA'nın uygun olduğu tarihlerde yine kadın milli takımımız maç yapacak" ifadelerini kullandı.

Büyükekşi Galatasaray ve Beşiktaş'ın Azerbaycan takımlarıyla dostluk maçı yapması hakkında da "Kulüplerin yaptıkları maçlar bizimle ilgili değil, bizden sadece izin alıyorlar ve çalışmaları kendileri yapıyor. Ama geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid, gelip Beşiktaş'la oynadı. Bunun organizasyonunu biz yaptık. 6 Şubat'taki depremlerden zarar gören vatandaşlarımız için büyük bir destek verildi. Anlamlı bir maç oldu" dedi.

Kaynak: AA
Sonraki Haber Yükleniyor...