Tgrt Haber

Stefan Kuntz'un bileti kesildi: Yerine gelecek isim belli oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
23 May 2023 23:54 - Güncelleme : 24 May 2023 00:08
Stefan Kuntz'un bileti kesildi: Yerine gelecek isim belli oldu!

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceğiyle ilgili karar verildi. Alman hocanın bileti kesilirken yerine gelecek isim de yavaş yavaş belli oluyor...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı seçimi öncesi milli takımda değişim planlanıyor. 28-29 Haziran'da yapılacak olan genel kurul öncesinde A Milli Takım​'la ilgili sürpriz bir karar alındı.

STEFAN KUNTZ​'UN BİLETİ KESİLDİ

Ajansspor'un haberine göre; TFF'deki başkanlık seçimi sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yollar ayrılacak.

19 Eylül 2021'de Şenol Güneş'in ardından Ay-yıldızlı takımda göreve başlayan Kuntz, 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde etti ve 2 puan ortalamasını tutturdu.

HAMİT ALTINTOP​ GERİ ADIM ATTI

Stefan Kuntz'u milli takımın başına getiren TFF Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un da Kuntz konusunda artık ısrarcı olmadığı ifade edildi.

PERFORMANSI YETERSİZ KALDI, AÇIKLAMALARIYLA TEPKİ ÇEKTİ!

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, ilk maçında Ermenistan'ı deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 mağlup etti. Ay Yıldızlılar 2 müsabakasında ise iç sahada Hırvatistan'a farklı mağlup oldu.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz oynattığı futbolla eleştirilerin odağı haline gelmişti. 60 yaşındaki Alman çalıştırıcı, Hırvatistan mağlubiyetinin ardından yaptığı basın toplantısında da açıklamalarıyla tepki çekmişti.

EN GÜÇLÜ ADAY ABDULLAH AVCI

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'la yolların ayrılmasının ardından Abdullah Avcı'nın en güçlü aday olarak öne çıktığı belirtildi.

2021-2022 sezonunda Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayan Avcı, geçtiğimiz aylarda bordo-mavili takımdaki görevinden ayrılmıştı.

Kaynak: Ajansspor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...