Tgrt Haber

Stefan Kuntz'un yerine geçeceği iddialarını beraberinde getirdi: Abdullah Avcı neden Riva'daydı?

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: NTV Spor
09 Eylül 2023 21:15 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 21:21
Stefan Kuntz'un yerine geçeceği iddialarını beraberinde getirdi: Abdullah Avcı neden Riva'daydı?

Şu anda boşta olan teknik direktör Abdullah Avcı’nın Riva’da görüntülenmesi; A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un görevine son verilerek yerine Avcı’nın getirileceği iddialarını ortaya çıkardı. Ancak, Avcı’nın Riva’da bulunma sebebi bambaşka çıktı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, dün Eskişehir’de oynanan EURO 2024​ D Grubu karşılaşmasında Ermenistan​ ile 1-1 berabere kaldı.

Ay-yıldızlıların berabere kalmasının yanı sıra oynadığı futbolun da halkı tatmin etmemesi, teknik direktör Stefan Kuntz’un yerini sorgulattırdı.

Son olarak Trabzonspor ile şampiyonluk elde eden ve bir sonraki dönemde görevine son verilen Abdullah Avcı’nın Riva’da görüntülenmesi, Kuntz’un gönderilerek Avcı’nın yerine geçeceği iddialarını da beraberinde getirdi.

HAKEM SEMİNERİNDE KONUŞMA YAPTI

Ancak NTV Spor’da yer alan habere göre Avcı’nın, 20 gün önceden planlanan bir hakem seminerinde görev almak üzere Riva’da bulunduğu öğrenildi.

Haberde; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinden alınan bilgiye göre Abdullah Avcı’nın bir program dahilindeki hakem seminerine konuşmacı olarak katılmak üzere Riva’da bulunduğu kaydedildi.

Stefan Kuntz'un yerine geçeceği iddialarını beraberinde getirdi: Abdullah Avcı neden Riva'daydı?

KUNTZ’UN MİLLİ TAKIM İSTATİSTİKLERİ

Stefan Kuntz​ yönetiminde 19 maça çıkan A Milli Futbol Takımı, bu karşılaşmalardan 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrıldı. Kuntz, A Milliler ile maç başına 2.05 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...