Tgrt Haber

Süper Lig devi harekete geçti: Okay Yokuşlu geri dönüyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 11:23 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 11:26
Süper Lig devi harekete geçti: Okay Yokuşlu geri dönüyor!

Kariyerini İngiltere'de sürdüren Okay Yokuşlu için Türkiye'ye dönüş ihtimali ortaya çıktı. Süper Lig devi milli orta saha için girişimlere başladı. İşte detaylar...

İngiltere Championship ekibi West Bromwich'te forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, Süper Lig devinin radarına girdi.

TRABZONSPOR'DAN OKAY YOKUŞLU HAREKATI

Bakasetas'ın ayrılığı sonrası orta sahaya mutlak takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un, eski oyuncusu Okay Yokuşlu'yu yeniden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-mavililer, daha önce de birçok kez gündemine giren Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürüyor. 

İNGİLTERE'DE BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Haberde, Championship ekibi West Bromwich'te forma giyen milli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

1.5 yıllık kontratı bulunan 29 yaşındaki oyuncunun, bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada genel itibarıyla beklentilerin altında kaldığı ifade edildi.

TRABZONSPOR'A SICAK BAKIYOR

2015-2018 yılları arasında Trabzonspor’da oynayan Okay Yokuşlu için nabız yoklanacak. Deneyimli futbolcunun da eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Tecrübeli orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Okay Yokuşlu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Süper Lig devi harekete geçti: Okay Yokuşlu geri dönüyor!

TRABZONSPOR 6 MİLYON EURO'YA SATMIŞTI

Karşıyaka ve Altay altyapılarında yetişen Okay Yokuşlu, profesyonel olarak ilk kez Altay formasıyla sahaya çıktı.

Daha sonra Kayserispor'a transfer olan yıldız futbolcu 2015'te 2 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'un yolunu tuttu.

3 sezon sonra ise 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Celta Vigo'ya imza atan Okay, Getage ve West Bromwich'te kiralık olarak forma giydi.

BEDELSİZ İNGİLTERE'YE GİTTİ

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon başında ise bedelsiz olarak İngiliz ekibine imza attı.

A Milli Takım formasını da 39 kez giyme başarısı gösteren 29 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...