Tgrt Haber

Süper Lig'in yeni ekibi Aslan'ın yıldızlarına kanca attı

23 Haziran 2023 11:30 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 11:42
Süper Lig'in yeni ekibi Aslan'ın yıldızlarına kanca attı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, şampiyon Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği futbolcularla ilgili kulüp yetkililerinden bilgi istedi. İstanbul ekibinin transferdeki önceliklerinin Mathias Ross ile Cicaldau olduğu ifade edilirken yerli isimlerin de listelerinde olduğu iddia edildi.

Galatasaray​'da yaz transfer dönemi içerisinde birçok futbolcusuna transfer teklifi geliyor. Sarı-kırmızılılarda bu sezon gösterdikleri performansla dikkat çeken kadronun as oyuncularının dışında ideal kadroda düşünülmeyen oyunculara da ilgi var.

Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor​, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği futbolcularla ilgili bilgi istedi.

PENDİKSPOR'DAN ROSS VE CİCALDAU'YU KANCA

Kırmızı-beyazlı ekibin en çok istediği isimler ise Mathias Ross​ ile Cicaldau. Sarı-kırmızılılar bu iki oyuncu için kamp dönemi sonrasında bir karar verecek.

Galatasaray yönetimi, kamp sonrasında takımdan ayrılma durumları oluşabilecek bu isimleri Süper Lig'den bir kulübe kiralık verme fikrine sıcak bakıyor.

BERKAN KUTLU​ DA LİSTEDE

Galatasaray'ın yapmayı düşündüğü olası orta saha transferlerinin ardından kadrodaki rotasyonu da kaybetme ihtimali bulunana Berkan Kutlu'nun da oynamak isteyeceği bir takıma gitmeye sıcak bakabileceği iddia ediliyor.

Berkan'a yurt dışından teklifler olsa da Galatasaray'ın kiralama ihtimaline karşın Pendikspor pusuda bekliyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Salih24 Haziran 2023 22:13

Büyük takımda oynayamayacak futbolcu alınmaz. Ama yaşı gençse o başka.

Sonraki Haber Yükleniyor...