Tgrt Haber

Sürpriz iddia: Galatasaray'ın eski yıldızı geri dönüyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Kasım 2023 20:30 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 20:43
Sürpriz iddia: Galatasaray'ın eski yıldızı geri dönüyor!

Galatasaray transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon yaptığı transferlerle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da adından söz ettiren Galatasaray, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a evinde kaybetmesiyle 11. hafta itibariyle liderliğe yükseldi. Galibiyet serisini 10 maça çıkaran Cimbom, ara transfer dönemi için de çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların eski yıldızı için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de 11. haftada Kasımpaşa'yı evinde 2-1 mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a evinde mağlup olmasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedefleyen Cimbom, ara transfer dönemi için harekete geçti. Nelsson'un gönderilmesi halinde yeni bir stoperi kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılarda hedefe tanıdık bir isim girdi.

MARCAO SEVİLLA'DA TUTUNAMADI

Geçtiğimiz sezon temmuz ayında Galatasaray'dan 13 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao, İspanya kariyerinde bekleneni veremedi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden Sevilla'da forma şansı bulmakta zorlanan Marcao, tüm kulvarlarda toplamda 11 maça çıkabildi.

SERGİO RAMOS SONRASI YERİNİ TAMAMEN KAYBETTİ

Sakatlıklar sebebiyle bir türlü ritmini bulamayan Brezilyalı stoper, Sergio Ramos'un da takıma katılmasının ardından iyice gözden düştü.

Sevilla'da mutsuz olduğu iddia edilen Marcao'nun başka takıma gitmedi istediği öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından İspanyol basını da flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

NELSSON'UN YERİNE MARCAO

İspanyol Marca'nın haberine göre; Galatasaray, Victor elsson'un gönderilmesi halinde eski oyuncusu Marcao'yu transfer etmek istiyor.

Sevilla'nın iyi br teklif gelmesi halinde Marcao'nun ayrılığına sıcak baktığı ve ocak ayında bu ayrılığın gerçekleşme ihtimalinin de yüksek olduğu belirtildi.

'KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK'

Haberde, Marcao için eski takımı Galatasaray'ın devrede olduğu yazıldı. Sarı-kırmızılar, devre arasında Brezilyalı stoperi kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

BU SEZON FORMA GİYEMEDİ

Marcao, bu sezon sakatlık nedeniyle henüz forma giyemedi. Yıldız oyuncunun da daha fazla forma şansı giyebileceği bir takıma gitmeyi planladığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon ise Sevilla formasıyla yalnızca 11 resmi maça çıkan Brezilyalı stoper, 718 dakika sahada kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...