Tgrt Haber

Takımı sahadan çeken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: "Küme düşmüşüz sorun değil"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 16:40 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 16:50
Takımı sahadan çeken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: "Küme düşmüşüz sorun değil"

Trabzonspor maçında hakem kararlarına tepki olarak takımı sahadan çeken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarıalioğlu, "Bize daha önce TFF'den randevu vermediler, bugün arayıp 'İstediğiniz zaman gelebilirsiniz' dediler. Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor." dedi.

İstanbulspor-Trabzonspor maçının 73. dakikasında hakem kararına tepki olarak takımını sahadan çeken Başkan Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu​ ve Başkan yardımcısı Bayram Saral gündem olan olayın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR MAÇINA DENK GELDİ"

Sarıalioğlu, "Trabzonspor maçına denk geldi. VAR​ 5 dakikada karar veremiyorsa bunun sorumlusu hakemler ve TFF​'dir. Trabzonspor​ maçına raslaması tesadüftür. Kimse benden daha çok Trabzonsporlu değildir. İstanbulspor​ için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Trabzonspor'un kendisiyim." dedi.

"BİZE DAHA ÖNCE RANDEVU VERMEDİLER"

İstanbulspor başkanı sözlerine, "Federasyondan beni aradılar. Başkanla konuştuk. Ne düşünüyorsam Büyükekşi'ye söyledim, yüzüne söylemediğim hiçbir şeyi arkasından konuşmadım. Bize daha önce randevu vermediler, bugün arayıp 'İstediğiniz zaman gelebilirsiniz' dediler." şeklinde sürdürdü.

"KÜME DÜŞMÜŞÜZ SORUN DEĞİL"

Sarıalioğlu, "Borcumuz yok. Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"TFF GÖREVDEN ALINIR İSTİFA EDEMEZ"

Sarıalioğlu, "TFF görevden alınır, istifa edecek bir yetkisi yok. Biz maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Takım bu maçtan galip gelmiş gibi primlerini vereceğim. Kararımın arkasındayım, bugün olsa yine aynısını yapardım." şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...