Tgrt Haber

Taraftardan Beşiktaş'a Ümraniye'de coşkulu karşılama!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Ağustos 2024 02:14 - Güncelleme : 04 Ağustos 2024 03:14

Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş, Ümraniye'de coşkuyla karşılandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçtan sonra otobüsle Ümraniye'ye dönen takımı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir grup taraftar sevgi gösterisinde bulundu.

Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray​'ı 5-0 yenerek şampiyon olan Beşiktaş​, Ümraniye'de taraftarıyla buluştu. Beşiktaş Çarsı'da toplanan taraftarlar da kupa kutlaması yaparak, doyasıya sevindi. 

ÇARŞIDA KUPA KUTLAMASI

Yeni sezon öncesi ilk resmi maçında Galatasaray'la Turkcell Süper Kupa finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelen Beşiktaş, sarı-kırmızılıları 5-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Beşiktaş Çarsı'da toplanan taraftarlar da kupayı kutladı.

COŞKULU KARŞILAMA

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst​ yönetimindeki takım, geçen sezonki Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan yardımcı antrenör Serdar Topraktepe ile birlikte, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve futbolcular, otobüsten inerek taraftarları selamladı.

Taraftardan Beşiktaş'a Ümraniye'de coşkulu karşılama! - 1. Resim

KUPAYLA SELAMLAMA

Tesislerin girişinde duran otobüsten inen teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, geçen sezon takımın başında Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan yardımcı antrenör Serdar Topraktepe, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile futbolcular, kupayla taraftara selam verdi.

TEZAHÜRATLI SEVİNÇ

Büyük sevinç ve coşku yaşayan futbolcu ve taraftarlar, karşılıklı tezahürat yaptı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...