Tgrt Haber

Tete resmen Aslan oldu! Tanıtım görüntüleri sızdı

10 Ağustos 2023 11:03 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 14:49
Tete resmen Aslan oldu! Tanıtım görüntüleri sızdı

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Tete transferini tamamladı. Brezilyalı oyuncunun tanıtım görüntüleri sosyal medyada sızdı. İşte detaylar...

Galatasaray, Brezilyalıkanat oyuncusuTete​'yi renklerine bağladı. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği 23 yaşındaki oyuncuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Resmi imza için Rams Park'a gelen Tete'nin tanıtım videoları basına sızdı.

Geçen sezonu kiralık olarak Leicester City'de geçiren genç yıldız, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Tete'nin transferinin ve KAP bildiriminin bugün resmen yapılması bekleniyor.

ÇEKİMLERDEN İLK GÖRÜNTÜ İNTERNETE SIZDI

Tete resmi olarak açıklanmasa da sarı-kırmızılılar, oyuncuyu kulübe getirdi.

Video çekimleri gerçekleştirilen oyuncunun bugün resmi olarak duyurulması bekleniyor ancak KAP bildirimi gelmeden müzeden sızan görüntü sar- kırmızılı kulüpte krize neden oldu.

GÖREVİNE SON VERİLDİ!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı kulübün müzesi kapalı olmasına rağmen Tete'nin transfer​ videosu çekiminden sızdırılan fotoğrafı yayan kişiyi güvenlik kameralarından araştırdı.

Galatasaray Kulübü, söz konusu fotoğraf, KAP bildirimi öncesi paylaşıldığı için görüntüyü sızdıran kulüp personelini tespit ederek yollarını ayırdı.

ERDEN TİMUR TRANSFERİ BODRUM'DA 2 GÜNDE BİTİRDİ!

İlk olarak menajeriyle birlikte Bodrum’da bir otele yerleşen Tete, burada tatil yaparken Fenerbahçe oyuncuyu İstanbul’a davet etmişti. Ancak Galatasaray’ın transfer operasyonlarını yürüten Erden Timur’un, “Ailemle 2 günlük tatile gidiyorum” dediği Bodrum’da sessiz sedasız Tete ile anlaştığı, oyuncunun İstanbul’a geldikten sonraki sürecin tamamen kontrat feshiyle ilgili hukuki araştırmayla geçtiği ifade edildi.

TETE'NİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızlılar bu transfer için Tete'ye yıllık 2.8 milyon Euro garanti ücret verecek. Cimbom bonservisi elinde olan yıldız kanat oyuncusu için imza parası olarak da 4 milyon Euro ödeyecek.

FENERBAHÇE'DEN TETE AÇIKLAMASI

Tete'den vazgeçen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız için resmi siteden açıklama yaparak şu ifadelere yer vermişti: "Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır."

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...