Tgrt Haber

TFF'de büyük vurgun! İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: 272 milyon lira ekside

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
15 Ekim 2024 20:27 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 23:25
TFF'de büyük vurgun! İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: 272 milyon lira ekside

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir programda gündemle alakalı açıklamalarda bulundu. Eski TFF Başkanı Büyükekşi ve yönetiminin mali tabloyu doğru göstermediğini iddia eden Hacıosmanoğlu, "5 milyon lira artıda görünen TFF'nin mali bilançosu 272 milyon TL ekside görünüyor. Serbest denetim raporuyla bu düzeltilecek ve ondan sonra suç duyurusunda bulunacağız gerekli makamlara" ifadelerini kullandı.

TFF Başkanıİbrahim Hacıosmanoğlu​, Ekol TV'de canlı yayına katılarak "Az Önce Konuştum" programında açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

"DÜNYA KUPASI PRİMİ BODRUM​'DA VİLLA​"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu A Milli Takımın 2026 Dünya Kupası​'na katılması hakkında, "22 senedir Dünya Kupası'na katılamıyoruz. Elinde böyle bir imkan varsa bizler de yönetim olarak gereğini yapacağız. Bodrum'da 4 bin tane villa yapacağız. Dünya Kupası'na katıldığımız takdirde bu evlerden futbolcularımıza vereceğiz. Bu evlerin TFF'ye satıldıktan sonra verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ben kendi cebimden vereceğim futbolcularımıza bu evleri." açıklamasını yaptı.

N. Korea to host Iran in Laos in 2026 World Cup qualifier - Tehran Times


"İSTİFA EDİP GİTSİN"

TFF'de gerçekleşen istifa hakkında ise Hacıosmanoğlu, "Bu yönetim kurulu arkadaşımızın farklı farklı işleri var. Yönetim kurulunda rahatsızlık çıktı. Federasyonda olmayan şeyleri olmuş gibi dışarı servis ederek talihsiz bir şeyler yaptı. Biz de arkadaşlarımıza söyledik. İstifa edip gitsin diye." dedi.

TFF'de yaprak dökümü! Başkan vekilinin istifası istendi! - Balıkesir  Haberleri


"LİYAKAT VARSA AKRABA DA ATANIR"

Gündemde olan TFF'ye yeğenini görevlendirdi sözleri hakkında konuşan Hacıosmanoğlu, "27 sene kamuda görev yapmış bir insan benim yeğenim. 12 kardeşim ve 300'e yakın yeğenim var. UEFA, başkanı değil, genel sekreteri muhatap alır. Liyakat varsa akraba da atanır." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yeni sezon mesajı: 'Bize düşen  görev...' - Futbol Haberleri


"MECNUN OTYAKMAZ İLE ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK"

Mecnun Otyakmaz hakkında konuşan Hacıosmanoğlu, "İnsanlar Mecnun başkanla biz bir araya nasıl geldik diye insanların kafası orada karıştı. Daha önce ufak tefek sorunlar yaşamıştık. Kendisine eşbaşkanlık olmadığı için 1. başkanvekili olarak görev verdik. Mecnun Otyakmaz ile aramızda hiçbir sorun yok. Uyum içinde çalışıyoruz ve öyle de devam edecek." dedi.

Sivasspor'da Mecnun Otyakmaz yeniden başkan seçildi - Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor


"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

TFF'nin mali tablosunu da yorumlayan Hacıosmanoğlu, "5 milyon lira artıda görünen TFF'nin mali bilançosu 272 milyon TL ekside görünüyor. Serbest denetim raporuyla bu düzeltilecek ve ondan sonra suç duyurusunda bulunacağız gerekli makamlara. Genel kurul üyelerine yapılan saygısızlık adına bu suç duyurusunda bulunacağız. Tabloda kalem oynaması yapmışlar, rapor ortaya çıktığı zaman detayları siz de duyarsınız." sözlerini kullandı.

TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor - Son Dakika Haberleri


"ŞAMPİYONA BİTMİŞ HALA NİYE ORADA KALIYORSUNUZ"

Önceki yönetimin Avrupa Şampiyonası'ndaki harcamaları üzerine açıklama yapan Hacıosmanoğlu, "EURO 2024'te 4 milyon euro misafir ağırlama masrafı olmuş. Bazı arkadaşlar şampiyona bittikten sonra hala 2-3 gün lüks otellerde kalmış ve ekstra 70 bin euro masraf çıkmış. Şampiyona bitmiş hala niye orada kalıyorsunuz." dedi.

"11. ayda Kayseri'de milli maçımız var. Kulüp başkanlarını davet edeceğiz, ağırlayacağız ama TFF'ye yansıtmadan yönetim kurulu olarak kendimiz ödeyeceğiz. Avrupa Şampiyonası'nda 16 milyon Euro para kazanılmış, 4 milyon Euro'su misafir ağırlamaya harcanmış. O parayı futbolculara prim olarak dağıtsalardı da Hollanda'yı yenseydik" şeklinde konuştu.

Mehmet Büyükekşi kimdir? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kaç yaşında, nereli  ve hangi görevlerde bulundu? - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor


"MAÇI DEĞİL, HAKEMİ İZLİYORUM"

Hakem hakkında konuşan Hacıosmanoğlu, "Geçtiğimiz 8 haftanın adil bir şekilde yönetildiğini düşünmüyorum! Bunu bütün başkanlarla konuşuyoruz zaten. Temennimiz bu hataları 0'a indirmek. Maçı değil, hakemleri izliyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolda 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakemler açıklandı


"OKAN HOCAYA EN BÜYÜK CEZA..."

Okan Buruk hakkında açıklama yapan Hacıosmanoğlu, "Bir maçta hakem arkadaş raporuna yazmadı söylenen lafı. Talimatlarda da gözlemci, temsilci, hakem yazmadıktan sonra ceza veremiyorsunuz. Okan hocanın pozisyonundan bahsediyorum. Arkadaşlara söyledik o talimat değişecek. Yazmayan, gördüğünü, duyduğunu işleme koymayan bizimle yürümeyecek. Kim ne söylüyorsa cezasını çekecek. Rapora yazılmamış olsa bile görüntülerden ceza vereceğiz. Rapora yazmayan arkadaşa da gereği yapılacak. Okan hocanın orada kullandığı kelime 'Bu penaltıyı veren hakem bir daha burada maç yönetemez...'  Şimdi öyle düşünmeyeceksiniz işte. En büyük ceza; bakalım o hakem ne zaman Galatasaray maçına gelecek. O zaman görürsünüz. Bana göre en büyük ceza o. Size söylenen söz ve hakaret size yapılmıyor, bize yapılıyor dedim hakem arkadaşlarımıza. Biz onlara sahip çıkacağız, arkalarında duracağız. Hatalarını düzelten hakem arkadaşlarımızla devam edeceğiz, düzeltmeyenlerle birlikte yürümeyeceğiz. Bizim olduğumuz yerde art niyetli hiç kimse hareket edemeyecek" dedi.

Okan Buruk: Kendi oyunumuzun çok altındaydık | Goal.com Türkçe

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatih15 Ekim 2024 20:32

Bu adamın ne diye sürekli konuştuğunu anlamıyorum ya

Sonraki Haber Yükleniyor...