Tgrt Haber

TFF, Ferdi Kadıoğlu için tebrik mesajı yayımladı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 23:22 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 23:25
TFF, Ferdi Kadıoğlu için tebrik mesajı yayımladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz kulübü Brighton'a transfer olmasını tebrik etti.

Fenerbahçe​'den İngiliz kulübü Brighton'a transfer gerçekleştiren milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu​ için Türkiye Futbol Federasyonu​'ndan bir tebrik mesajı yayımlandı.

TFF'den yayınlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"A Millî Takım oyuncularımızdan Ferdi Kadıoğlu'nu Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton & Hove Albion FC'ye transferi nedeniyle kutluyor, kariyerinde açtığı yeni sayfada kendisine başarılar diliyoruz.

Genç millî düzeyde Hollanda adına mücadele ettikten sonra, 2022 yılında A Millî Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan futbolcumuz, 20 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi ve ilk büyük turnuva tecrübesini bu yıl Avrupa Şampiyonası'nda yaşadı.

Şampiyonada çeyrek finale yükselen A Millî Takımımızın oynadığı 5 karşılaşmada da 90 dakika süre alan Ferdi, performansıyla ulusal ve uluslararası medyada adından övgüyle söz ettirmişti."

Ferdi Kadıoğlu Tarihe Geçti: Rekor Piyasa Değeri- Son Dakika Spor Haberleri  | NTVSpor

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...