Tgrt Haber

TFF yabancı oyuncu kuralı için son kararını verdi! Başkan duyurdu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 15:22 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 15:23
TFF yabancı oyuncu kuralı için son kararını verdi! Başkan duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de mevcut sezonda uygulanan yabancı oyuncu kuralına dair yeni düzenleme isteğinde bulunan kulüplerin talebini reddetti. Yeni sezonda kulüpler kadrolarında 14 yabancı, maç kadrosunda ise 12 yabancı oyuncuya yer verebilecek. İşte detaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF), Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda uygulanacak yabancı oyuncu kuralında değişikliğe gitmedi.

Trabzonspor​ Başkanı Ertuğrul Doğan​ katıldığı canlı yayında herkesin merakla beklediği konuya açıklık getirdi.

TFF TALEBİ REDDETTİ!

Doğan, "Yabancı kuralıyla ilgili bizimle beraber Beşiktaş​ ve Galatasaray​'ın da sayının artırılması ile ilgili talebi oldu. Türkiye Futbol Federasyonu bu talebi reddetti." dedi.

14 YABANCI KURALI DEVAM EDECEK

Doğan'ın açıklamasıyla yabancı oyuncu kuralıyla ilgili tartışmalar da son buldu. TFF'nin sezon başında açıkladığı A Takım kadrolarında 14 yabancı, maç kadrosunda ise 12 yabancı bulunması kuralı yeni sezonda geçerli olacak. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eren11 Eylül 2024 19:37

Bu karar doğru olmuş herkese eşit şartlar sunulması lazım

Sonraki Haber Yükleniyor...