Tgrt Haber

TFF'den Yusuf Demir için özel izin: Transfer yolu açıldı

21 Şubat 2023 19:52 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 19:58
TFF'den Yusuf Demir için özel izin: Transfer yolu açıldı

Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan genç futbolcu Yusuf Demir için sarı-kırmızılıları sevindiren bir haber geldi. Genç oyuncu için TFF'den özel izin çıktı. Transferin yakın zamanda sonlanması bekleniyor.

Galatasaray​'ın 6 milyon Euro'ya transfer​ ettiği Yusuf Demir​ süre aldığı zamanlarda beklenen performansı sergileyemedi. Transfer olduğu zaman Yusuf'u yerli statüsünde oynatmayı planlayan Galatasaray, TFF'den istediği cevabı alamamıştı. Yabancı sınırı nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf'un performansı da yetersiz kalmıştı.

Galatasaray bunun üzerine 19 yaşındaki hücumcuyu kiralamak için girişimlere başladı. Fakat Yusuf, başta Ümraniyespor olmak üzere gelen kiralama​ tekliflerinin hepsini reddederek sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini belirtti.

KASIMPAŞA​'YA TRANSFER YOLU AÇILDI

Ara transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılması sonrası Galatasaray, oyuncuyu kiralamak için tekrar girişimde bulundu. Yusuf Demir'i ikna eden teknik heyet, oyuncunun Kasımpaşa gitmesi için tüm şartları oluşturdu.

Takvim'in haberine göre; Yusuf'un transfer için TFF ile görüşen ve izni alan Galatasaray, "bir sezon sezon içerisinde 3 ayrı takımda forma giyemez" kuralını esnetti. Yusuf Demir, Rapid Wien ve Galatasaray'ın ardından bu sezon Kasımpaşa forması da giyebilecek.

Transferde son detayların halledilmesinin ardından imzalar atılacak. Yusuf sezon sonuna kadar Selçuk İnan'ın takımında forma giyecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...