Tgrt Haber

‘Dünya devi’ Real Madrid’den ‘amatör’ hata!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2023 00:43 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 04:07
‘Dünya devi’ Real Madrid’den ‘amatör’ hata!

İspanya La Liga’da Real Madrid, yeni transferi İngiliz yıldız Jude Bellingham’ın adeta gol yükünü çektiği 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Son olarak 90+5’te attığı golle takımına Getafe karşısında sahasında 3 puanı getiren Bellingham’ın, Real Madrid soyunma odasındaki dolabında adının ‘Bellimgham’ şeklinde yanlış yazıldığı fark edildi.

Avrupa futbol tarihinin en başarılı ekiplerinden Real Madrid​, ancak amatör kulüplerde rastlanacak bir hatayla dünyanın diline düştü.

KULÜBÜN YOUTUBE KANALINDA FARK EDİLDİ

La Liga’da attığı 5 golle alınan 4 galibiyette kilit rol oynayan İngiliz yıldız Jude Bellingham’ın, Real Madrid soyunma odasındaki dolabına adının, ‘Bellimgham’ şeklinde yazdığı fark edildi.

‘Dünya devi’ Real Madrid’den ‘amatör’ hata!

Dev kulübün yaptığı bu ‘amatör’ yanlış, Real Madrid YouTube kanalında eflatun-beyazlıların Getafe karşısında aldığı galibiyetin ardından yayınlanan videoda fark edildi.

‘Dünya devi’ Real Madrid’den ‘amatör’ hata!

BELLINGHAM’IN İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezon Bundesliga’da Borussia Dortmund​ formasıyla 31 karşılaşmaya çıkan Bellingham, 8 gol ve 3 asistlik performansla oynadı.

Real Madrid’in bu sezon 103 milyon Euro’ya Alman ekibinden transfer ettiği İngiliz futbolcu, eflatun-beyazlı formayla La Liga’da çıktığı 4 maçta 5 gol ve 1 asistlik performansıyla takımının skor yükünü sırtladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...