Tgrt Haber

Trabzonspor'a kötü haber! Eren ve Teklic de sakatlandı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2023 22:17 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 22:21
Trabzonspor'a kötü haber! Eren ve Teklic de sakatlandı

Bu sezon Joaquin, Trezeguet ve Mislav Orsic gibi önemli oyuncularından sakatlık nedeniyle mahrum kalan Trabzonspor’da Eren Elmalı ve Tonio Teklic’in de sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Trendyol Süper Lig’in 2023-24 sezonuna istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor’un yakasını sakatlıklar bırakmıyor. Bordo-mavili kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Eren Elmalı​ ve Tonio Teklic’in sakatlandığını açıkladı.

Trabzonspor’un resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Takımımızın Çaykur Rizespor​ ile oynanan lig maçı sonrasında sol kalçasında ağrı şikayeti bulunan oyuncumuz Eren Elmalı'nın yapılan muayene ve MR görüntülemesinde sol kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir. Yine Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçı sırasında ayak bileğinde ağrı hisseden oyuncumuz Tonio Teklic'e yapılan muayene ve MR görüntülemesinde ise sağ ayak bileği dış yan bağlarında gerilme ve sıvı artışı tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Bordo-mavililerde bu sezon 3 maça çıkan Eren Elmalı ve 2 karşılaşmada forma şansı bulan Tonio Teklic, henüz gol ve asist katkısı sağlayamadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...