Tgrt Haber

Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu

07 Mart 2023 17:05 - Güncelleme : 07 Mart 2023 17:33
Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu

Son Dakika Spor Haberi: Trabzonspor'da ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulda yapılacak seçimde asbaşkanlardan Ertuğrul Doğan başkan adaylığını açıkladı.

Son Dakika Spor Haberi: Trabzonspor​'da ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulda yapılacak seçimde asbaşkanlardan Ertuğrul Doğanbaşkan​ adaylığını açıkladı.

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu​'nun istifası sonrası ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kuruldaki seçimlerdeki ilk aday belli oldu. Ertuğrul Doğan teknik direktör Abdullah Avcı​'nın istifasının hemen ardından sosyal medya hesabından başkan adaylığını duyurdu. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası göreve vekalet eden Doğan, şu ifadeleri kullandı.

"Başkanımız Sayın Ağaoğlu ile yönetim kurulumuzla bundan tam 5 yıl önce Nisan 2018'de zorlu ve meşakkatli bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta sizlerin de desteğiyle çok güzel hikayeler yazıp, müzemize biri şampiyonluk olmak üzere hepsi birbirinden değerli 4 kupa koyduk."

''İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ''

İstenilen sonuçları alamadıklarını ifade eden Doğan "Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu sezon özelinde işler istediğimiz gibi gitmedi maalesef. Şu bilinmelidir ki, yaşanan mutsuzluğun temelinde şahsımın da sorumluluğu var. Gerek saha içi gerekse saha dışı organizasyonlarında daha sağlıklı kararlar almamız gerekiyordu. Bu olumsuz durumu düzeltebilecek umudumuz, inancımız, birikimimiz, tecrübemiz, özgüvenimiz ve inancımız tabi ki var. Birlikte daha güzel hikayeler yazacağımızdan camiamızın en ufak şüphesi kesinlikle olmasın" dedi.

''HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYACAĞIM''

Görevinde fedakarlıktan kaçınmayacağını söyleyen Doğan, "Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti. Canımdan çok sevdiğim, çatısı altında olmaktan büyük gurur duyduğum Trabzonspor'umuzun başkanlığına aday olduğumu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da ilk başkan adayı belli oldu

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...