Tgrt Haber

Trabzonspor'dan Edin Visca ve Abdulkadir Ömür açıklaması

Editör: Burak Özkarpuzcu / Kaynak: TGRT HABER / AA
13 Nisan 2023 10:45 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 10:57
Trabzonspor'dan Edin Visca ve Abdulkadir Ömür açıklaması

Trabzonspor'dan Edin Visca ve Abdulkadir Ömür'ün sakatlıkları ve Beşiktaş maçındaki durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig​'in 29. haftasında Beşiktaş​ ile karşılacak Trabzonspor​'a Edin Visca​ ve Abdukadir Ömür'den kötü haber geldi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAMALARI ZOR

Konuyla ilgili sitesinde yapılan açıklamada kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Ahmet Beşir, sakatlıkları bulunan Edin Visca ve Abdülkadir Ömür'ün hafta sonunda Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmada forma giymelerinin zor olduğunu belirtti. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde.

"Kasımpaşa maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Abdülkadir Ömür'ün yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol ayak birinci parmakta çatlak tespit edilmiştir. Aynı maçta sakatlanan Visca'nın da yapılan muayene ve görüntülemesinde sağ uyluk arka bölgede kas yaralanması olduğu görülmüştür. Sağlık ekibi tarafından tedavileri sürdürülen oyuncularımızın Beşiktaş ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almaları zor gözükmektedir."

Kaynak: TGRT HABER / AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...