Tgrt Haber

Trabzonspor'dan Mislav Orsic açıklaması

23 Temmuz 2023 16:42 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 16:43
Trabzonspor'dan Mislav Orsic açıklaması

Trabzonspor, antrenmanda sakatlanan yeni transferi Mislav Orsic'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, Orsic'in durumunun yarın çekilen MR'dan sonra netlik kazanacağı ifade edildi.

Süper Lig​'de yeni sezon transferlerini Hırvat teknik adam Nenad Bjelica​'nın istekleri doğrultusunda gerçekleştiren Trabzonspor​'da yeni transferlerden Mislav Orsic, antrenmanda talihsiz bir sakatlık​ geçirdi.

Bordo-mavililerin bugün gerçekleştirdiği antrenman sırasında Orsic, takım arkadaşıyla girdiği pozisyonda sakatlanarak çalışmaları yarıda bıraktı.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, 30 yaşındaki kanat oyuncusunun tedavisine başlandığı ifade edildi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Mislav Orsic'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, 'Takımımızın bugün yapılan antrenmanında sakatlanan futbolcumuz Mislav Orsic'in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. Orsic'in durumu yarın çekilecek olan MR'dan sonra netlik kazanacaktır' dedi."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...