Tgrt Haber

Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu imza için geldi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
30 Temmuz 2024 20:48 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 21:52
Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu imza için geldi

Trabzonspor, transfer için anlaşma sağladığı eski futbolcusu Okay Yokuşlu'yu Türkiye'ye getirdi. İstanbul'a gelen milli oyuncu akşam saatlerinde Trabzon'a geçecek.

UEFA Avrupa Ligi​ 2. eleme turu rövanşında evinde Slovak ekibi Ruzomberok ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor​, transfer​ çalışmalarını sürdürüyor.

Ligde ve Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak isteyen bordo mavili ekip önemli bir transfere imza attı. Karadeniz ekibi, eski futbolcusu Okay Yokuşlu​ ile anlaşma sağladı.

OKAY YOKUŞLU İSTANBUL'DA

Sports Digitale'da yer alan habere göre; İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion​'da forma giyen Okay Yokuşlu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu imza için geldi - 1. Resim

TRABZON'A GİDECEK

Milli futbolcunun bu gece saatlerinde ise Trabzon'a gideceği ifade edildi. Anlaşmanın 3 yıllık olduğu aktarıldı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Öte yandan Trabzonspor'un Okay Yokuşlu transferi için West Bromwich'e ödeyeceği bonservis ücreti belli oldu. Bordo mavililerin İngiliz ekibiyle 1,6 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı öğrenildi.

 

TRABZONSPOR KARİYERİ

 

30 yaşındaki ön libero oyuncusu, 2018 tarihinde Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Bordo-Mavili takım ile daha önce 106 maçta görev alan Okay Yokuşlu 10 gol ve 7 asist kaydetti.

Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu imza için geldi - 2. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...