Tgrt Haber

Transfer suskunu Beşiktaş’ta sessizlik bozuluyor! Yıldızlar peş peşe gelecek

19 Temmuz 2023 17:11 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 17:12
Transfer suskunu Beşiktaş’ta sessizlik bozuluyor! Yıldızlar peş peşe gelecek

Transfer sezonunda rakiplerinin gerisinde görüntü çizen Beşiktaş, anlaşmaya vardığı transferleri bir bir duyurmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılarda Daniel Amartey, Jean Onana ve Lyanco transferlerinin hafta içerisinde açıklanma bekliyor.

Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer bombalarını art arda patlattığı transfer sezonunda Beşiktaş​, şimdiye kadar yalnızca Emrecan Bulut’u resmen açıkladı. Siyah-beyazlılarda transfer suskunluğu sona eriyor.

STOPERE İLK İSİM SAMBACI LYANCO

Beşiktaş’ın, İngiltere Premier Lig’de Southampton forması giyen Lyanco’yu akşam saatlerinde İstanbul’a getirerek sağlık kontrolünden geçirmesi ve imza attırması bekleniyor. Brezilyalı savunmacıyı kiralık olarak alması beklenen Beşiktaş’ın, sözleşmede satın alma opsiyonuna yer vermesi de bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ​ İSTİYOR; ONANA GELİYOR

Siyah-beyazlılarda gelecek isimlerden biri de Jean Onana. Kadrosunu teknik direktör Şenol Güneş’in istekleri doğrultusunda şekillendirmeyi amaçlayan siyah-beyazlılarda Onana, bir süredir hedefte.

Fransa Ligue 1’de Lens forması giyen Kamerunlu futbolcuyu bir süredir Şenol Güneş’in istediği biliniyor. Siyah-beyazlıların, piyasa değeri yaklaşık 6 milyon Euro olan Onana’nın transferini 4 milyon Euro civarında bir rakama bitirmesi bekleniyor.

BONSERVİS BEDELSİZ AMARTEY

Kartal’ın son imzası ise Daniel Amartey. Beşiktaş’ın uzun bir süredir görüşme gerçekleştirdiği Ganalı savunmacı, Leicester City ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest statüye geçti. Bonservisi elinde bulunan oyuncuyla birkaç Avrupa kulübünün de ilgilendiği bilinirken, anlaşmaya varan Beşiktaş’ın bu oyuncuyu da hafta bitmeden İstanbul’a getireceği belirtiliyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...