Tgrt Haber

Transferi an meselesi! İşte Romain Saiss'ın yeni adresi

19 Temmuz 2023 13:39 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 13:40
Transferi an meselesi! İşte Romain Saiss'ın yeni adresi

Beşiktaş’ta ayrılık isteğini yönetime ileten ve siyah-beyazlıların Almanya kampında yer almayan Romain Saiss’in Katar’ın Al Sadd takımına transfer olacağı iddia edildi. Faslı yıldız için Beşiktaş’a 2.5 milyon Euro + bonuslar teklifinde bulunan Al Sadd’ın, Saiss’e ise 3 yıllık sözleşme önereceği öne sürüldü.

Savunmaya yaptığı Daniel Amartey ve Lyanco takviyelerinin resmiyet kazanması beklenen Beşiktaş’ta deneyimli savunmacı Romain Saissiçin Katar​ kulübü Al Sadd’ın 2.5 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı iddia edildi.

Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre; Ligue 1 ekiplerinden Lens​, Lille ve Marsilya ile adı anılan Faslı stopere Katar kulübü Al Sadd’ın da teklifte bulunduğu ve bu transferde rakiplerinin önünde olduğu ifade edildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERİLECEK

Katar kulübünün, 33 yaşındaki Faslı futbolcu için siyah-beyazlı ekibin kapısını 2.5 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklifle çaldığı belirtilirken, transferin kısa süre içerisinde gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu aktarıldı.

AİLESİ NEDENİYLE KATAR'A SICAK BAKIYOR

Saiss’ı kadrosuna katmak isteyen Al Sadd’ın, 33 yaşındaki savunmacıya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve ailevi nedenlerle bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Beşiktaş​ ile 1+1 yıllık sözleşmesi bulunan Romain Saiss, geçen sezon siyah-beyazlı formayla 26 maça çıkarak 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...