Tgrt Haber

Transferin perde arkasını Ali Koç açıkladı: Altay Bayındır’dan büyük fedakarlık

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
01 Eylül 2023 18:46 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 18:53
Transferin perde arkasını Ali Koç açıkladı: Altay Bayındır’dan büyük fedakarlık

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır’ın Fenerbahçe için yaptığı fedakarlığı anlattı.

Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç​ ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki​, İngiliz devi Manchester United’ta forma giyecek ilk Türk olan Altay Bayındır’ı İngiltere’ye uğurladı.

İngiltere’nin Manchester şehrine Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden kalkan özel uçakla giden Altay Bayındır’ı uğurlayan Ali Koç ile Selahattin Baki, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır’ın sarı-lacivertli kulüp için büyük bir fedakarlık yaptığını dile getiren Ali Koç, şöyle konuştu:

“Fenerbahçe’ye duyduğu aidiyet açısından her takım böyle futbolcuları olsun ister. Söylemek kolay, elde etmek zor. Dolayısıyla o açıdan baktığımız zaman Altay; birinci sınıf, 10 numara 5 yıldız… Öyle bir sporcu, kaptan ve insan.

“FENERBAHÇE’YE KAZANDIRMADAN GİTMEM’ DEDİ”

Manchester United’dan çok büyük bir teklif geldi. Bu teklifte serbest oyuncu olduğu için Fenerbahçe’yi ilgilendiren bir durum yoktu ama Altay hiçbir mecburiyeti yokken, hiçbir zorunluluğu yokken, ‘Fenerbahçe’ye de kazandırmadan gitmem’ düşüncesiyle sözleşme uzattı.

İşte aidiyet duygusunun bir parçası. Ülkemizi ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil edecek. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

“BU SEVGİYE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Öte yandan milli kaleci Altay Bayındır​ da Türkiye’ye ve Fenerbahçe’ye veda etmeden açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlara herhangi bir kırgınlığı olmadığını belirten Altay, şöyle konuştu:

“Normalde duygularımı çok iyi bastırırım ama şu an içimde buruk bir his var. Başkanıma söylediği her şey için çok teşekkür ederim. Geçirdiğim 4 yılda çok fazla anı var. Buranın atmosferi çok farklı.

Taraftarlarımız, bu güne kadar bana destek oldu. Bazı dönemlerde beni çok sevdiklerinden dolayı ufak tefek şeyler oldu. O da aşırı sevgiden ve beklentiden. Ben de bundan sonrası için bu beklentiye ve sevgiye layık olmaya çalışacağım.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...