Tgrt Haber

Ümit Özat'ın acı günü: Babası hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2023 14:30 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 14:47
Ümit Özat'ın acı günü: Babası hayatını kaybetti

Bir dönem Fenerbahçe kaptanlığı yapan eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat'ın bir süredir tedavi gören babası hayatını kaybetti.

Bir dönem Fenerbahçe​ ve Bursaspor'da forma giyen eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, aldığı acı haberle sarsıldı. Özat'ın uzun bir süredir hastanede tedavi gören babası hayatını kaybetti. Acı haberi Özat, sosyal medya hesabından verdi. 

"BABAMIZI, CANIMIZI KAYBETTİK"

Ümit Özat Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Maalesef babamızı, canımızı kaybettik. Acımız taze. Bu süreçte bize destek olan tüm dostlara teşekkür ederiz. Cenaze​ bilgilerini önümüzdeki saatlerde paylaşacağız" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/UmitOzatOnline/status/1618545138820853761

BABASI KANSERE YAKALANMIŞTI

2022 yılının sonuna doğru Ümit Özat, babasının kansere yakalandığını duyurmuştu. Özat, son dönemde sosyal medya hesabından sık sık babasının durumuyla ilgili bilgilendirme yaparken, takipçilerinden dua istiyordu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...